Новости дана

Београд ће ове недеље угостити 2.000 парламентараца из читавог света. Вечерас, у 19.30 свечано ће бити отворено 141. заседање Интерпарламентарне уније, које ће трајати до петка. Председница Скупштине Србије Маја Гојковић каже да то није значајано само на политичком и дипломатском нивоу, већ представља и туристички и привредни потенцијал.

Члан косовске Централне изборне комисије Стеван Веселиновић потврдио је за РТС да су чланови Српске листе избачени из просторије где се бројање гласова обавља. Гласови из централне Србије тиме су остали незаштићени, рекао је Веселиновић. Српски посматрачи су избачени из просторија Централне изборне комисије, након што су албански чланови комисије пријавили да коверте из централне Србије "имају чудан мирис", наводе из Српске листе.

Око 785 жена повезаних са Исламском државом и њихове деце побегло је из кампа који су чувале снаге сиријских Курда на северу земље, саопштила је сиријска Опсерваторија за људска права са седиштем у Великој Британији. Курдске Сиријске демократске снаге (СДФ) наводе да је напад Турске на северу Сирије оживео Исламску државу и позивају савезничке земље које су помогле у борби против џихадиста да затворе свој ваздушни простор за турске ратне авионе.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво