Новости дана

У оквиру кампање "Будућност Србије", председник Александар Вучић обилази Топлички округ. Прво је посетио oпштину Блаце, где је током обраћања грађанима најавио нова улагања у један од најсиромашнијих крајева Србије. У Куршумлији је положио камен темељац за фабрику наменске индустрије.

Сви пензионери у Србији добиће за 15 дана једнократну помоћ од 5.000 динара, најавио је председник Александар Вучић. Изјавио је да има идеју да се у четири најсиромашнија округа уведе посебна помоћ, нешто попут косовског додатка, за учитеље, професоре, лекаре, медицинско особље.  

Председница Народне скупштине Маја Гојковић, која се састала са председником Парламента Чилеа Иваном Флоресом Гарсијом, очекује да ће Чиле наставити да подржава ставове Србије током Генералне Скупштине Интерпола, указујући да би се чланством Приштине кршило међународно право. Гојковићева је захвалила Чилеу на поштовању територијалног интегритета и суверенитета Србије и поштовању међународног права, повеље УН и резолуције СБ УН 1244, као и на подршци Србији у међународним организацијама приликом покушаја Приштине да постане њихов.

Ученици Математичке гимназије из Београда освојили су једну златну и три бронзане медаље на међународном такмичењу које је у Букурешту одржано од 9. до 12. октобра. На међународном такмичењу из информатике "Romanian Master of Informatics", сваки члан екипе Математичке гимназије освојио је медаљу.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво