Таласање - Шетња

Председник Александар Вучић домаћин је премијерима Северне Македоније и Албаније, Зорану Заеву и Едију Рами у Новом Саду. Тројни сусрет, договорен на маргинама Генералне Скупштине УН у Њујорку, посвећен је уклањању царинских баријера. „Хоћемо политички и економски дубље да се повезујемо и да излазимо као блок пред Европску унију и друге, а не појединачно“, рекао је уочи састанка председник Вучић. У данашњем магазину чућете извештаје репортера из Новог Сада и изјаве тројице државника после састанка. Гост коментатор је Слободан Зечевић из Института за европске студије.

Масовна производња оборила је последњих година цену технике, па је често исплативије покварен уређај стар неколико година заменити новим.

Европска унија прихватила је пакет мера којим ће пет најчешће коришћених кућних апарата учинити дуготрајнијим, а тиме и јефтинијим.

Да ли и потрошачи у Србији могу очекивати усвајање сличне уредбе питамо Јелицу Антељ, уредницу Политикине рубрике Потрошач.

 

У редовној рубрици у којој обајвљујемо одломке емисије „Којекуда" овог четвртка о Новом Саду, знаменитостима града, архитектру, улицама и парковима.

Уредник и водитељ Јелена Видић.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво