Новости дана

У Београд допутовали златни одбојкаши Србије. Примио их је председник Републике, и рекао да су сви грађани поносни због фантастичног успеха. Вечерас дочек испред Скупштине Београда, уз пренос на нашем програму.

Осим Косова и Метохије, не постоји део Европе где се некоме забрањује долазак, оценио министар спољних послова Ивица Дачић, поводом забране функционерима из Србије да уђу у покрајину.

У Европском парламенту  почињу саслушања кандидата за нове комесаре у Европске комисији.  Ласло Трочањи и Рована Пламб нису добили одобрење парламентарног Комитета за правна питања.

У Паризу сахрана бившег председника Жака Ширака, међу светским лидерима и премијерка Ана Брнабић.


Постоји огроман простор за већу економску сарадњу са афричким земљама, и потребно је појачати извоз из Србије, а Београд може бити регионални трговински центар Афричке уније,оцењено у Привредној комори Србије.  


И сутра сунчано и топло, до 29 степени.


Уредник и водитељ: Мирослав Војводић

Уредник вести: Ирена Јеловац 

број коментара 0 Пошаљи коментар
Новости дана Новости дана

Аутор:
Радио Београд 1

Најпопуларнија радијска информативна емисија на нашим просторима деценијама уназад доноси најбрже и најсвеобухватније информације. Сваког дана у 15 сати на Радио Београду 1 и на сајту у Мп3 формату, 15 минута по завршетку емисије. [ детаљније ]