Таласање - Шетња

Етнографски музеј у Београду 20. септембра обележава 118 година постојања. Тим поводом биће отворена изложба "А од родитеља мираз - посебна женска имовина између традиције и савремености". Ауторка изложбе и саветница у музеју Весна Душковић ће нам представити изложбу и рад музеја. Поред изложбе Етнографски музеј це доделити и награде за животно дело "Боривоје Дробњаковић".

Тамара Крстић, наша колегиница је у посети Немачкој, као једна од учесница тематског путовања кроз које се представља културна и уметничка сцена Северне Рајне Вестфалије. Домаћин им је Министарство иностраних послова Немачке а пут је организовао Гете институт. 

Фондација "Милан Младеновић" (певач и гитариста групе Екатарина Велика) 21.септембра први пут ће доделити награду за најбољу музичку нумеру аутору који ће бити изабран између 12 финалиста. Ненад Миловановић ће нам представити рад фондације и критеријуме за доделу награде.

Приче о дечацима и девојчицама нам представља Зоран Паневски, уредник у "Лагуни". Представљамо вам књиге "20 изузетних девојчица које су промениле свет" и "20 изузетних дечака који су променили свет". Какве су снове имали, чему су тежили и како су променили свет.

Уредник и водитељ Дубравка Марковић.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво