Tаласање - Шетња

Какав је профил возача и осталих учесника у саобраћају код нас? Шта сазнајемо из недавно спроведеног међународног истраживања и на шта би посебно требало да обратимо пажњу у вези са безбедношћу у саобраћају? Гост: Јасмина Милошевић, директорка Агенције за безбедност саобраћаја.

Тема рубрике „Корак напред" је нада као најбољи антидепресив. Зашто је нада битна за позитиван став и понашање, објашњава клинички психолог Љиљана Јагодић.

Претходних дана, у Кини је потписан уговор који подразумева туристичку промоцију Србије до 30. новембра ове године на свим платформама у Кини, као и на кинеским друштвеним мрежама Вичет и Вејбо, које су пандан Фејсбуку, Инстаграму и Твитеру. Чланица српске делегације у Кини била је наша данашња гошћа Марија Лабовић, директорка Туристичке организације Србије.

У рубрици „95 година Радија", ове среде, представљамо будућност радија која званично почиње и биће представљена вечерас, а то је web радио. Пратећи светске токове, паралелно уз дигитализацију звучног архива Радио Београда, покренули смо четири канала која емитујемо на интернет платформи РТС Планета. Какав је концепт канала и коме су намењени, говори уредница wеб радија Снежана Грујић.

Аутор и водитељ: Тања Зељковић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво