Ноћни програм - Међу световима свет

Емисија ће имати за тему хиперосетљивост код одраслих и деце. Наша гошћа је Жана Ердељан, психолог, која се овом, како воли да каже, биолошком цртом бави преко десет година.

Она сматра да је висока сензитивност нормална биолошка црта  и да се ту не ради ни о каквој патологији. Сасвим погрешно се на преосетљивост гледа као на неку врсту недостатка због кога људе треба сажаљевати, тако да није чудо што високо сензитивне особе углавном настоје да прикрију своју праву природу, што је пут који не води у задовољство, срећу и осећај остварености. И да цитирамо једног од стручњака за ову обаст, др. Елаине Арон, која каже: "Високо сензитивни клијенти су мањина у општој популацији и већина на терапији".

Наша је гошћа осмислила и креирала психолошки програм ‘'Сензитивност као снага'' који представља комбинацију психоедукативног приступа, искуствених вежби и посебно креираних техника, које су веома једноставне за свакодневну примену. Програм је намењен како високо осетљивим особама, тако и родитељима високосетљиве деце, али и свим оним професијама које раде с оваквим особама.

У другом сату емисије наши се слушаоци директно укључују у програм са својим коментарима, личним исповестима и предлозима путем телефона 011/322 50 99 и 011/322 52 99.

Аутор емисије је Бранка Кордић, клинички психолог
Ноћни програм Ноћни програм

Autor:
Група аутора

Сваке ноћи, од поноћи до четири ујутру, са слушаоцима ће бити водитељи и гости у студију, а из ноћи у ноћ разликоваће се и концепт програма, тако да ће слушаоци моћи да изаберу ноћ која највише одговара њиховом укусу, било да желе да слушају оперу или их интересује технологија. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво