Новости дана

Срби су пружили огромну помоћ савезничким пилотима у операцији "Халијард", подизали устанке током Другог светског рата, а Србија платила цену у борби против фашизма, и зато никада нећемо прихватити ревизионизам историје, ни промену прошлости у којем би напаћени српски народ био проглашаван за агресора на овим просторима, поручио је председник Александар Вучић. САД никад неће заборавити храброст српског народа, поручио је амерички амбасадор Кајл Скот.

Амерички амбасадор Кајл Скот рекао је да САД раде све што је у њиховој моћи да утичу на следећу косовску владу да се врати за преговарачки сто, а то пре свега значи - да укину таксе. Скот је у Прањанима, после обележавања 75. годишњице операције Халијард, на питање новинара да ли ће САД утицати на косовске Албанце да укину таксе али и да омогуће да Срби могу да гласају са важећим документима на предстојећим изборима, рекао да САД раде све што могу.

Централни објекат Института за науку и технологију Сколтек, који је по пројекту архитектонског бироа "Herzog & de Meuron" изградило предузеће „Путеви Ужице", добитније престижног признања "Prix Versailles 2019".  

Репрезентативац Србије Богдан Богдановић најбољи је стрелац Светског првенства у Кини. Српски бек просечно је бележио 22.9 поена, уз 4.1 скок и 4.4 асистенције по утакмици.

Радио Београд 1, 15.00

Новости дана Новости дана

Autor:
Радио Београд 1

Најпопуларнија радијска информативна емисија на нашим просторима деценијама уназад доноси најбрже и најсвеобухватније информације. Сваког дана у 15 сати на Радио Београду 1. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво