Ноћни програм - Међу световима свет

Емисија посвећена психологији "Међу световима свет" на Радио Београду 1 која се емитује 25 септембра 2019 бавиће се темом примене mindfulness-a код проблема зависности. Угостићемо Марину Коларић која је члан ТИМ тима и посвећени професионалац у области алтернативних приступа здрављу, духовности и, генерално, свих области живљења. Биће интересантно и поучно упознати њен професионални развојни пут и храброст да се њиме крене. Марина верује да "морамо истински разумети штетну природу свог понашања да бисмо били спремни да се променимо" што је здрав мотив сваке промене, а посебно промене кад се ради о проблему зависности, где се људи дуго уљуљкују у веровању да проблем немају.

Наша гошћа ће нам појаснити која су то четири примарна подручја која обухвата својим практичним и едукативним радом, као и ко су погодни кандидати.  Упознаће нас и са "Саосећајним упитом" др Габора Матеа.

Аутор емисије је Бранка Кордић, клинички психолог.

 

Ноћни програм Ноћни програм

Autor:
Група аутора

Сваке ноћи, од поноћи до четири ујутру, са слушаоцима ће бити водитељи и гости у студију, а из ноћи у ноћ разликоваће се и концепт програма, тако да ће слушаоци моћи да изаберу ноћ која највише одговара њиховом укусу, било да желе да слушају оперу или их интересује технологија. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво