Караван

Група туриста из Шпаније недавно је доживела праву драму када је критиковала услугу у једном ресторану на југу Албаније. Побеснели угоститељ је скочио на хаубу њховог аутомобила, разбио шофершајбну и на возилу остао наредних пет километара. Надлежне службе срушиле су ресторан и ухапсиле власника. Туристи су се са летовања вратили кући, а нервозни угоститељ је отишао на летовање иза решетака.

Због појаве афричке свињске куге у једном делу Србије, из превентивних разлога, отказана је изложба свиња на 16. Шумадијском сајму пољопривреде која је била планирана од 5. до 8. септембра у Крагујевцу. Мис Пиги је разочарана што неће показати своје дражи на овом сајму.

Вероватно сте и ви већ чули да испирање грла сланом водом може да ублажи болове у грлу. А испирање мозга може да спречи разноразне главобоље.

Сланина, чварци и маст су, судећи по ценама, врхунска храна. Четири или пет пута су скупљи од килограма свињског меса. Сланина и чварци су некада били сиротињска храна. Данас су сиротињски сан.

Аутор текста Милена Шишкин.

 

Караван Караван

Autor:
Забавна редакција Радио Бeограда 1

Караван се креће ка својој дестинацији већ више од 50 година, увек добро натоварен актуелним хумором и изворним народним песмама. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво