Спортско вече, фудбал: Партизан - Молде, пренос

Фудбалери Партизана играју против Молдеа прву од две утакмице за пласман у Лигу Европе.

Норвешки Молде је у прва два кола елиминисао Чукарички и Арис и показао изузетан квалитет. Против Чукаричког Молде је као домаћин играо 0:0, али је зато своју снагу показао у реваншу.

Партизан је после Малатија победио Рад са 3:0. Сви играчи су здрави и нико неће изостати због жутих и црвених картона. Нападачки потенцијал Садика, Суме, Ожеговића, Тошића, и Асана је изузетан тако да ће Партизан у првој утакмици сигурно играти нападачки, без калкулација. Потребно је створити капитал за реванш у Норвешкој.

Фудбалери Партизана играју прву утакмицу 4. кола квалификација за Лигу Европе против норвешког Молдеа и то пред празним трибинама. Тако је првобитно одлучила Уефа, због недоличног понашања навијача. Капије Партизановог стадиона вечерас ће се ипак отворити за публику, али само ону одабрану.

На молбу ФК Партизан утакмици плеј-оф фазе квалификација за Лигу Европе регулативно тело Уефе је дозволило присуство деце узраста до 14 година која припадају Омладинској школи фудбала црно-белих или школама фудбала у Београду и Србији.

Репортер на стадиону Партизана је Милан Биговић, у студију је Слободан Малетић.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво