Таласање - Шетња

После неколико верзија и дорађивања, предлог Закона о агенцијском запошљавању добио је зелено светло Владе. И нова решења, судећи по првим коментарима, имају доста мањкавости. Сви се слажу да је добро да ова област буде законски уређена, али се истовремено упозорава на широк простор за злоупотребе и недостатак гаранција за сигурност радника. О томе ћемо разговарати са Зораном Ристићем, чланом радне групе за израду Закона, из синдиката „Независност“ и Небојшом Атанацковићем из Уније послодаваца.

Италијанска влада пала је на испиту. То, међутим, не значи нужно и нове изборе. Коме одговара да се на изборе иде, а зашто би за неке мањинска влада била била боља опција? То је тема рубрике Поглед у свет.Из Суботице нам стиже прича о првој регионалној депонији која има потпуно заокружен процес прераде чврстог отпада.

У магазину емитујемо и запис о петом, јубиларном, релију олдтајмера „Лагано Србијом". Неки од најскупљих светских четвороточкаша из Србије, Хрватске и Словеније, који су обележили једно време и епоху, могли су се протеклог викенда видети у Кикинди.

Чућемо причу о Војном музеју који је основан баш 22. августа 1878. године Указом кнеза Милана Обреновића.

Уредник и водитељ је Оливера Стајић.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво