Караван

Иванка Трамп и њен супруг Џаред Кушнер зарадили су прошле године чак 135 милиона долара док су радили као саветници председника, оца и таста Доналда Трампа, показују подаци Беле куће… С обзиром на то да је председник, отац и таст кренуо у кампању за други мандат, ваљда ће ћерка и зет одвојити неку цркавицу како би и у другом мандату узели неки динар.

Министарство спољних послова Црне Горе оградило се од ставова против Српске православне цркве које је Мирна Никчевић, прва саветница у Амбасади Црне Горе у Анкари, изнела на Фејсбуку... Било како било, изгледа да је су ове врућине узеле своју прву жртву.

Компанија "Тигар" уговорила је производњу и испоруку заштитних ватрогасних чизама намењених јединицама за ванредне ситуације НАТО-а, изјавио је генерални директор пиротског "Тигра" Владимир Илић... Што ће рећи, и до НАТО-а је дошла она наша ''Чизма главу чува, а шлем је квари!''

Почиње сезона годишњих одмора, а многи ће у Србију доћи због богате и туристичке и здравствене понуде. Како рече министар Лончар, једном Американцу се више исплати да купи карту, борави две недеље у Србији, плати потпуно нове зубе и врати се кући... Тако ће му у Србију поправити све зубе, а онда ће му их у Белој кући и Стејт дипартменту наоштрити.

Данас је рађен тест из математике који је ''проваљен'' још у уторак... Било како било, ту се неко око теста за математику ''добро прерачунао''.

 

Писац текста: Зоран Николић Зозон.

Музички уредник: Драган Димић.

 

 

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи