Караван

У тајним документима приватне америчке безбедносне агенције “Стратфор” пише да у Влади Црне Горе седе криминалци. Чуш јадан, а неће ваљда трчат’!!

Један лондонски часопис традиционално прави листу "Небитних личности", на којој се, поред политичара и чланова породице британске краљевске породице, налазе и музичари, старлете, холивудске мега звезде... Код нас се таква листа зове "попис становништва".

Научници су направили хамбургер од матичних ћелија, па бисмо ускоро могли да се хранимо пљескавицама из епрувете. Јасно видим мог унука, боема и гурмана, који 2030. године у познатој београдској кафани наручује: "Конобар, молим вас, десет ћевапа из епрувете и таблету шљивовице!"

Норвешка полиција наплаћује ниже казне за саобраћајне прекршаје грађанима Шведске јер их сматра сиромашнијима. У том случају грађанима Србије који направе прекршај у Норвешкој следи висока новчана награда.

Писац текста: Александар Стојадиновић

Караван Караван

Autor:
Забавна редакција Радио Бeограда 1

Караван се креће ка својој дестинацији већ више од 50 година, увек добро натоварен актуелним хумором и изворним народним песмама. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво