Ноћни програм - Међу световима свет

У емисији "Међу световима свет" говорићемо о једном важном животном периоду, о времену од партнерства до родитељства. Наша гошћа, Мила Радовановић, психолошкиња и породична саветница, разоткриће нам многе значајне психолошке аспекте овог периода.

Културолошки је трудноћа везана за идиличне и романтичне представе благослова и блаженства, при чему се занемарују анксиозност, стрепња, туга и друге емоције. Јер трудноћа на листи стресних догађаја заузима врло високо место, па чак и онда када је планирана и жељена подразумева низ драстичних промена, што може бити извор стреса.  Још један запостављени аспект трудноће је грађење родитељског идентитета, јер мама и тата се не постаје од биологије, већ су то процеси који се граде почев од слика и сећања из детињства.

У другом сату отварамо телефонске линије 011/322 50 99 и 0117322 52 99 које нам омогућују да упознамо светове наших слушаоца.

Аутор емисије је Бранка Кордић, клинички психолог.

 

Ноћни програм Ноћни програм

Autor:
Група аутора

Сваке ноћи, од поноћи до четири ујутру, са слушаоцима ће бити водитељи и гости у студију, а из ноћи у ноћ разликоваће се и концепт програма, тако да ће слушаоци моћи да изаберу ноћ која највише одговара њиховом укусу, било да желе да слушају оперу или их интересује технологија. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво