Таласање - Земља чуда

Да ли се и у којим приликама Скупштина Србије изјашњавала о Косову у последњих седам година? Због чега је ова тема присутна код извршне и председничке власти, док се у парламентарној пракси јавља  тек спорадично? Шта је донела Резолуција о Косову из 2013?

„Са много више оптимизма очекујем следеће преговоре зато што ће сви они који буду у име  Републике Србије преговарали  имати у рукама резолуцију коју је донела Народна Скупштина и сазнање да ће њој морати да подносе извештаје о томе како су преговарали." (Председник Томислав Николић, јануара 2013.)

„Да нас уцењују да ли ће да гласају за платформу или неће, сасвим лично да кажем - баш ме брига да ли ће да гласају!" (Први потпредседник Владе Александар Вучић, јануара 2013.)

„Једноставно ћете ту ствар да решите ако са платформе скинете ознаку поверљивости!" (Борислав Стефановић, шеф посланчке групе ДС, јануара 2013.)

„Да ли је ико од вас икада видео 4 тачке Бориса Тадића? Па, кажите му да повуче ознаку поверљивости, више није председник!" (Премијер Ивица Дачић, јануара 2013.)

Уредник и водитељ: Тања Милекић

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво