Ноћни програм - Мале ноћне приче

Гост: Драгиша Ивеља, писац

Изградио је каријеру захваљујући спектакуларним акцијама широм Европе. Реља (кодно име аутора) највећи део своје каријере провео је у Трсту, југословенској престоници шопинга и центру усташке емиграцији, радећи као телохранитељ и десна рука главног градског трговца и власника велике робне куће популарне међу Југословенима. Реља је имао увид у све његове послове, и легалне и илегалне, и о томе обавештавао Службу државне безбедности.

Сасвим отворенео ће у "Малим ноћним причама" говорити о животу шпијуна, борби са мафијашким породицама и усташком емиграцијом. Драгиша Ивеља је говорио о детаљима свог џејмсбондовског живота и догађајима пре распада Југославије у аутобиографском роману „Био сам Титов шпијун", а из штампе је управо изашла његова књига „Реља - Авантуре Титовог шпијуна" у издању Лагуне.

Придружите нам се и ви, тако што ћете мејл послати на tanja.nocniprogram@gmail.com [1].

Музички уредник: Наташа Манчић

Аутор и водитељ: Тања Гајовић

 

Ноћни програм Ноћни програм

Autor:
Група аутора

Сваке ноћи, од поноћи до четири ујутру, са слушаоцима ће бити водитељи и гости у студију, а из ноћи у ноћ разликоваће се и концепт програма, тако да ће слушаоци моћи да изаберу ноћ која највише одговара њиховом укусу, било да желе да слушају оперу или их интересује технологија. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво