Таласање - Шетња

Као последица прекјучерашњег напада на две црпне станице у Саудијској Арабији, само у том дану, цена сирове нафте је скочила за више од 1 одсто. То се догодило усред напетости између Вашингтона и Техерана и наговештаја да би Иран могао да обнови нуклеарни потенцијал. О томе у ком правцу ће се развијати однос медјународне заједнице према Ирану за магазин Шетња говори историчар и публициста Немања Старовић.

А како ће надаље реаговати тржиште сирове нафте, постоји ли опасност од прекида испоруке са Блиског Истока и како се та неизвесност прелива на нашу земљу, питања су која ћемо упутити Јелици Путниковић, уредници Балкан магазина. 

Епидемиолози тврде да око 25 одсто светске популације болује од неке алегије. Шта све, са доласком лепог времена, изазива алергијску реакцију и како умањити непријатне ефекте, шта се чини на сузбијању главних изазивача- теме су о којима ћемо разговарати са Мирјаном Митровић Јосиповић из Агенције за заштиту животне средине.

У емисији ћемо најавити један од три концерта који се одржавају у Сомбору у склопу обележавања 95 година Радио Београда, и чути сегменте нове емисије Којекуда.

Уредник и водитељ: Оливера Стајић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво