Караван

Зоран Павловић из Обреновца, на свом породичном имању у Баричкој реци, поред осталог, гаји и црни парадајз… Тако да сада, поред жутих лубеница, можемо очекивати љубичаре краставце, паприке на туфне, сивомаслинасте џанарике и лимун плаве малине!

Репрезентативац Србије у пливању Себастијан Сабо поднео је Светској пливачкој федерацији захтев да се убудуће такмичи под заставом Мађарске, без обзира на то што је под српском изборио норму за Олимпијске игре  2020. године... Наравно, сада ће и по том питању на површину испливати много тога.

Да су се медведи пробудили из зимског сна и да су веома гладни, сведочи прича Сретена Лабудовића из Ивањице чији је пчелињак, у селу Куманици, био на мети ових опасних животиња. А онима који кажу да су медведи из овог краја биљоједи, Лабудовић поручује да они слободно дођу да се играју са њима ако су толико убеђени у то што кажу... Нека заигра мечка и пред њиховом кућом!

Писац текста: Милена Шишкин
Караван Караван

Autor:
Забавна редакција Радио Бeограда 1

Караван се креће ка својој дестинацији већ више од 50 година, увек добро натоварен актуелним хумором и изворним народним песмама. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво