Таласање - Шетња

Централни догађај обележавања Светског дана Црвеног крста, који организује Црвени крст Србије, одржаће се на Тргу Николе Пашића у Београду. Овогодишња тема, коју је одредила Међународна федерација друштава Црвеног крста и Црвеног полумесеца, је “Љубав“, и зато ће бити организован низ акција у са намером да се скрене пажњу на моћ емоција, које пре свега, покрећу волонтирање у сврху помоћи онима којима је неопходна. Наш гост је генерални секретар Црвеног крста Србије Љубомир Миладиновић.

У рубрици Психолошке приче средом „Корак напред" говоримо о искрености у вези. Готово да не постоји човек који не би - као једну од главних жељених особина партнера - навео искреност. А да ли то, заиста, желимо? О искрености према себи и свом партнеру, о томе шта је права мера истине у животу разговарамо са психологом Јасном Ловрић.

Колика је чујност програма Радио Београда? Какви су технолошки капацитети и како може да се побољша квалитет сигнала? Које су предности дигиталног емитовања сигнала Радио Београда, које је почело крајем прошле године и симболично означило почетак нове ере радијског програма? О томе разговарамо са Зораном Бојичић, директорком Технике Радио Београда.

Поводом обележавања 95 година Радио Београда говоримо о једној од наших најпрепознатљивијих емисија „Добро јутро, децо".

Већ дуги низ година је на програму сваког дана у истом термину у 7.05. У петоминутној форми емисија пружа најмлађима причу за децу адаптирану за радио, или неку другу забавну и поучну епизоду. О емисији говоре редитељ Александра Урошевић и уредница Дечје редакције Радио Београда Весна Ћоровић Бутрић.

Са вама је Мирјана Никић.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво