Новости дана

У 2.06 навршило се двадесет година откако је у НАТО бомбардовању убијено 16 радника РТС-а. Породице, пријатељи и колеге и даље постављају питање "Зашто?". Пошту страдалим радницима код споменика "Зашто?" и ове године су одали представници РТС-а, новинских удружења, колеге и породице погинулих.

Премијерка Ана Брнабић је поводом медијских навода да се споразум Београда и Приштине очекује до октобра рекла да су притисци све већи. Истиче да разграничење никада није било на агенди, већ да је било једна од опција. "Никад тај предлог није био на столу. Да ли очекујем да дође до споразума до октобра? Не очекујем. Немам разлога да верујем јер смо све даље од дијалога и од могућег решења", рекла је Ана Брнабић која учествује н економском форуму на Јахорини.Исламска држава преузела је одговорност за координисане бомбашке нападе у Шри Ланки током којих је настрадала 321 особа, јавља агенција Амак.

Ројтерс преноси да агенција није прижила доказе за те тврдње. Раније данас су званичници у Шри Ланки саопштили да су напади на цркве и хотеле представљају освету за скорашњи напад на џамију у Новом Зеланду.

 

Новости дана Новости дана

Autor:
Радио Београд 1

“Новости дана”, централна информативна емисија Првог програма Радио Београда емитује се од јесени 1958. године. Још од тада, представља релевантан и свеобухватан преглед најважнијих информација и догађаја из земље и света. [ детаљније ]

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи