Караван

Осамнаестогодишњи Димитрије Павлов из Лознице истовремено је примљен и на Харвард, и на Кембриџ, и на Принстон… Али, не секирајте се због тога јер он ће већ знати да реши ту трилему, чим је са лакоћом изашао на крај и са Шредингеровом једначином.

Руском православном свештенику Сергеју Зотову из региона Урала, забрањено је да врши службу у цркви у Магнитогорску и протеран је у једно забачено село, јер је његова супруга учествовала на локалном избору за мис, који је одржан током поста... Што би рекао наш народ: Послат је Богу иза леђа!

Радници који проширују градски систем подземне железнице у Лос Анђелесу, пронашли су велики број фосилних остатака из леденог доба... С обзиром да Американци већ стотинама годинама сами пишу своју историју, не би нас изненадило да испод подземне железнице у Њујорку нађу највећу и најстарију египатску пирамиду.

Просечна дужина животног века у Србији износи 75 год, мушкарци у просеку живе 71 год, а жене 77 година... То је зато што је женама "дужи језик" па им треба више времена да кажу све оно што би да кажу.

Аутор текста: Зоран Николић Зозон.

Караван Караван

Autor:
Забавна редакција Радио Бeограда 1

Караван се креће ка својој дестинацији већ више од 50 година, увек добро натоварен актуелним хумором и изворним народним песмама. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво