Таласање - Шетња

Поводом промоције књиге "Ка бољој демографској будућности Србије", која је одржана јуче у Српској академији наука и уметности, са министарком без портфеља задуженом за демографију и популациону политику, Славицом Ђукић Дејановић, која је један од аутора, разговарао је Александар Миливојевић.

Најавићемо манифестацију "Дани културе", која се данас одржава у Крагујевцу, у холу Правног факултета. О манифестацији нам говори један од организатора професор Уставног права Драган Батавељић и здравичар Драгиша Симић.

Тема психолошких прича средом "Корак напред" је значај одлуке о сопственој професији, коју доносимо најчешће у младости, а има огроман утицај на читав живот. Психолози истичу да се на професионалну оријентацију и стручну помоћ психолога у овом важном тренутку живота данас не обраћа довољно пажње. О томе разговарамо са психологом Вишњом Хелајзен.

Научници су први пут у историји астрономије приказали праву фотографију једне црне рупе у свемиру. О овом научном достигнућу говори нам астроном др Милан Стојановић из Астрономске опсерваторије Београд.

Поводом 95 година Радио Београда сећамо се емисије "Јовановићи", које сте на нашем програму могли да слушате до 2000. године. О свакодневици једне наше породице говоре Бора Ољачић, некадашњи уредник Забавне редакције Радио Београдa и писац текстова за ову емисију, и глумица Љиљана Благојевић.

Са вама је Мирјана Никић.

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи