Ухвати дан

Јесте да су научници из Кембриџа прогласили 11. април 1954. за најдосаднији дан у 20. веку, али јутарњи програм 11. априла 2019. биће све само не досадан.

Највише простора у емисији посветићемо превенцији негативних утицаја друштвених мрежа и компјутерских игара на децу. Тим поводом угостићемо психолошкињу Ану Мирковић која је и стручњак за дигиталне комуникације.

Пошто је 11. април Дан заштите природе у Србији, чућемо како су се Прибој и Бијело Поље удружили у борби против дивљих депонија на реци Лим, као и причу из Чачка о мењању свести о овој важној теми.

Најавићемо још једну хуманитарну кампању у оквиру Трке доброте за коју ће бројни тркачи трчати током 32. Београдског маратона, а чућемо и како је организација за бригу о животињама ОРКА добила на поклон један стан који ће бити претворен у мини студентски дом за студенте који желе да свој професионални живот посвете животињама.

Најавићемо отварање једне занимљиве изложбе под називом "Ко се боји мрака још", премијеру филма "Небеска тема" о Влади Дивљану, као и занимљиву изложбу фотографија које су у својим експедицијама забележили планинари из Краљева и околине.

Уредник и водитељ емисије Миша Стојиљковић

Будите уз ваш Радио Београд 1!

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво