Спортски журнал

Фудбалска репрезентација Србије коначно је задовољила љубитеље најважније споредне ствари на свету, посебно у првом делу пријатељске утакмице у Волфсбургу. Изабраници Младена Крстајића борили су се мушки, имали доста прилика у првих 45 година игре са Немачком, после одбранили резултат који је сасвим задовољавајући уочи дуела квалификација за Европско првенство с Португалом. Током Спортског журнала, чућемо шта су после синоћње утакмице изјавили стрелац јединог гола Лука Јовић и селектор наше селекције. Осврт на ову утакмицу даје и фудбалски тренер Александар Веселиновић.

На тениском турниру у Мајамију вечерас играју два наша представника- Душан Лајовић око 17 часова и 30 минута требало би да почне меч са Уругвајцем Куевасом, док Филип Крајиновић око 23 часа и 30 минута игра са Французом Ербером.

Женска рукометна репрезентација Србије стартује на турниру у Шпанији у доста измењеном саставу. Данас ће, од 18 часова, играти са селекцијом Бразила, док сутра и прексутра имају утакмице са Шпанијом и Швајцарском. Уочи прве утакмице, чућемо размишљања, Жељке Николић, десног крила наше селекције.

Одбојкашице имају још три коле до завршетка регуларног дела првенства. Сутра се састају Црвена звезда-Визура и Спартак Суботица-Јединство Стара Пазова, данас од 18, уз присуство камера РТС-а и пренос на Другом телевизијском каналу наше куће, у Обреновцу се састају ТЕНТ и двоструки освајач Купа, Железничар из Лајковца. Разговарамо у емисији са кормиларком популарних `дизелки` Мирјаном Мусулин.

Уредник и водитељ емисије је Жељко Стефановић.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво