Таласање - Шетња

Шта доносе предложена законска решења из области фармацеутске индустрије? Да ли ће бити унапређено пословање апотека, положај запослених, али и побољшане услуге и доступност лекова? По ком критеријуму ће убудуће бити формирана продајна мрежа? У којој мери су у Предлог закона уврштени предлози струке, питамо Драгутина Рајевца из Удружења приватних апотекара.

Француска народна скупштина усвојила је амандман којим се укидају појмови отац и мајка. Велики број учесника у посланичкој расправи и јавној полемици која се наставила после гласања о амандману, поставио је исто питање: Како да се зна ко је родитељ број 1, а ко број 2. О ширењу идеје да су породични модели „мајка и отац" - превазиђени, разговарамо са Наташом Јокић - дописницом из Стразбура

Зашто нас лажу и зашто лажемо друге? Која су знања и вештине потребни за откривање лагања? Да ли положај тела или одредјени покрети заиста указују да особа не говори истини? О овој појави и проблему са којим се људи све чешће сусрећу у свакодневном животу разговарамо са Мирком Зорићем директором Института за бихејвиоралну форензику.

У част 95. рођендана Војислава Бубише Симића, нашег легендарног џез музичара, у оквиру Земунских музичких вечери, у Музичкој школи „Коста Манојловић" биће одржан концерт под називом „Неиспричане приче". Наши гости ће бити Бубиша Симић и Андреј Јањетовић- џез музичар.

Аутор Дијана Иванов Кадић.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво