Таласање - Шетња

Од почетка године у Србији је регистровано више од 5 хиљада приговора потрошача. Потрошачи, међутим, често и не знају каква су њихова права и како да их остваре. У седмици у којој се обележава светски дан потрошача, покренута је кампања под називом „Да куповина буде милина“. Тим поводом наша саговорница је Слађана Петровић, начелница у Сектору за заштиту потрошача у Министарству трговине.

Шта је мотивација људи који су ангажовани у хуманитарним и мировним акцијама Уједињених нација и да ли те мисије остварују своје циљеве. Ова питања подстакао је један трагичан догађај, страдање српског држављанина у авионској несрећи у Етиопији. За Радио Београд говори Ратко Петровић, припадник најновије мировне мисије УН у Судану.
Сваког другог четвртка у марту месецу, у више од 100 земаља света, обележава се Светски дан бубрега. Циљ је подизање свести о важности органа који има кључну улогу у одржавању живота и упозорење да су његова обољења честа, опасна али и излечива. Најтеже обољење- канцер бубрега- у Србији се лечи применом најсавременије терапије. О томе разговарамо са проф.др Зораном Џамићем, директором Клинике за урологију Клиичког центра Србије.

Поводом ексклузивне изложбе "Бернинијева школа и римски барок" која је пре неколико дана отворена у Београду гост нам је ПР Народног Музеја Лидија Хам, а у емисији ћемо чути и сегменте нове емисије Којекуда.

Уредник и водитељ је Оливера Стајић.

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи