Таласање - Шетња

Представићемо резултате истраживања које је спровео Црвени крст Србије: "Међугенерацијски ставови и међугенерацијска размена", који показују да је све више људи свесно потребе да грађани у свим животним добима буду укључени у друштвене активности. У разговору са Наташом Тодоровић из Црвеног крста Србије биће речи и о програмима у вези са Декадом активног старења.

Удружење за Уједињене нације Србије организује 16. међународну студентску конференцију под називом "Београдски међународни модел Уједињених нација - БИМУН 2019. од 13. до 17. марта. Током трајање конференције, студенти ће бити у прилици да кроз преузимање улоге дипломата Уједињених нација, представљају различите земље и расправљају о актуелним темама. Конференцију најављује Стефан Кондић, председник Програмског савета.

Први сигнал да вам је потребна детоксикација организма је осећај умора, лошије варење, смањена концентрација, кожни проблеми, главобоља. Идеално доба године за "генерално чишћење организма" је после зиме. Који је најбољи начин за то објасниће нам Јелена Кашанин, специјалиста хигијене из Института за јавно здравље "Батут".

Настављамо да представљамо култне емисије Радио Београда у сусрет 95. годишњици постојања наше куће. На данашњи дан 1960. године емитована је прва емисија "Време спорта и разоноде", која је и данас на програму суботом поподне. Водитељ Жељко Стефановић подсетиће нас на некадашње доајене нашег новинарства који су у овом популарном спорско - забавном магазину оставили свој печат.

Са вама је Мирјана Никић.

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи