Спортски журнал

Нермин Хаскић обележио је још једно коло Супер лиге Србије у фудбалу. После три поготка у мрежи Радника, јуче је постигао један, злата и бодова вредан, на Партизановом стадиону. Добри момак из Бановића, који је током каријере играо још и за матични клуб Будућност, потом Вождовац, Сарајево, као и четири стабилна словачка прволигаша, тако се нашао на врху листе стрелаца са 17 голова. И не само то, `Реал са Нишаве` учврстио се на другом месту табеле, са седам бодова иза водеће Црвене звезде, 11 испред трећепласираног Партизана и, уз то, са озбиљним амбицијама у завршници најмасовнијег такмичења, Купа Србије. Хаскић је наш саговорник у данашњем Спортском журналу Радио Београда 1, у коме бележимо актуелности из света спорта, из земље и света.

Манчестер Јунајтед и Порто пласирали су се у четвртфинале Лиге шампиона. Славни клуб са Олд Трафорда био је бољи од Пари Сен Жермена у главном граду Француске, док је португалска екипа, после продужетака, савладала тим Роме. Данас су на програму први сусрети осмине финала  Лиге Европе. Из тениса - Мастерс у Индијан Велсу сигурно је један од најзахтевнијих турнира у АТП календару, после четири гренд слем такмичења. По великим врућинама за ово доба године, за трофеј треба нанизати шест или седам победа с јаким ривалима. На таквог се одмах намерио наш Новак Ђоковић, који ће укрстити рекете с Ником Кирјосом. Од наших, биће тамо још Лајовић, Ђере и Крајиновић.

Страхиња Јованчевић још не може да верује да је освојио бронзу на дворанском ЕП у Глазгову. Атлетичар Црвене звезде признаје да од узбуђења због историјског скока (8,03 метра) није могао да спава. Искрено констатује и да најбоље скаче у петој и шестој серији. То се догодило и у Шкотској, када је први пут у каријери скочио преко осам метара.

Претходних дана пратили смо на нашем програму и Европско првенство рвању за такмичаре до 23 године, данас следи завршни осврт и резиме учешћа представника Србије. Пратићемо и остала дешавања из света спорта, јер ово је емисија у којој данас можете слушати оно о чему ћете сутра читати на новинским ступцима.

 

Данашњу емисију уређује и води Жељко Стефановић.

 

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво