Таласање - Шетња

Како се живи у Шиду – једној од општина у Србији које су највише погођене избегличком кризом и у којој се успешно спроводи инклузија деце миграната у тамошњим школама. О томе разговарамо са Јеленом Живковић - педагогом у Основној школи „Бранко Радичевић“.

Милорад Арлов, хуманитарац из Републике Српске, већ 11 година помаже Србима на Косову и Метохији. Није му тешко да стално преваљује хиљаду километара, рекао је Арлов нашој колегиници Наташи Аћимовић, када су се пре неколико дана срели у Косовској Митровици.

Саобраћајна полиција МУП-а је почетком године, након успешног тестирања, увела нови начин контроле саобраћаја и примене прописа који би требало да помогне да полиција контролише саобраћај на местима где за то заиста има потребе, а све у циљу повећања безбедности. Детаље ћете чути у причи Весне Барбуловић.

Чућете и сегменте из нове емисије „Којекуда" која се емитује у недељу на нашем програму од 9.05. У сеоцету Ечка, само два километра удаљеном од Зрењанина, од 1956. до данас одржава се чувена уметничка колонија. О Савременој галерији, њеном историјату и раду, са кустосом Сунчицом Ламбић-Фењчев разговарале су ауторке емисије Мирјана Никић и Елизабета Арсеновић.

Уредник и водитељ - Дијана Иванов Кадић.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво