Таласање - Шетња

Шта највише мучи српске предузетнике и у каквом окружењу раде? Да ли се мења пословна клима за оне који су се одлучили за приватни бизнис? Каква је у Србији била конкуренција за престижну светску награду Ернст и Јанг која ће бити додељена и ове године, питамо Милу Димитријевић из истоимене компаније која додељује ово признање.

Србија и Норвешка су пријатељске земље и добри економски партнери. "И убудуће ћемо пружати пуну подршку Србији на њеном путу ка европским интеграцијама  и реформским процесима", каже у интервју за Први програм Радио Београда амбасадор Краљевине Норвешке Арне Санес Бјернстад са којим је разговарала Јелена Видић.

Да ли је на помолу државна афера у Француској? Зашто је поново актуелизована прича о Макроновом телохранитељу који је упркос чињеници да се против њега воде две истраге, успео да побегне у Мароко? О новом обрту у причи о човеку који се прерушавао у полицајца када је тукао демонстранте на улицама Париза и издавао наређења жандармеријским пуковницима разговарамо са Наташом Јокић, нашим дописником из Стразбура.

О Галерији РТС-а и њеном изложбеном простору који је годинама уназад важан део ликовног живота Србије. Оцена стручњака је да  квалитетом поставки и дужином трајања она често надмашује и најугледније београдске галерије. Какво место култура заузима у друштву, да ли је тешко уметност приближити људима и сачувати је од протока времена разговарамо са Николом Мирковим, председником Савета РТС-а за ликовно стваралаштво.

Уредник и водитељ Дијана Иванов Кадић.

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи