Новости дана

Посетом Јужнобанатском округу председник Србије Александар Вучић наставио је кампању "Будућност Србије". Данас обилази Панчево, Ковин, Опово, Вршац, Белу Цркву и Банатско Ново Село. Поручио је да брине о Јужнобанатском округу и да се ради на бољим условима за најмлађе и најстарије.

Најављујући кампању, председник Вучић је изјавио да ће обићи свих 29 округа у Србији како би грађанима представио постигнуте резултате и даље планове, као и да чује њихове примедбе.

Сплитска полиција привела је јутрос тројицу мушкараца који се доводе у везу са нападом на четворицу ватерполиста Црвене звезде на сплитској риви, а код једног од њих пронађен је и украдени дрес. За једним мушкарцем се још трага, преноси "Далматински портал". Министарство спољних послова Србије је припремило протест и уручиће га Хрватској због инцидента у Сплиту, изјавио је за РТС шеф српске дипломатије Ивица Дачић.

Граница између Венецуеле и Колумбије и даље је блокирана да би се спречио улазак америчке хуманитарне помоћи у земљу. Опозициони вођа Хуан Гваидо, који се прогласио председником Венецуеле каже да не искључује могућност одобрења америчке интервенције и позива војску да се придружи бунту народа.

Између железничких станица Матејевац и Сврљиг, на прузи Ниш - Зајечар, ноћас је исклизнуло пет вагон-цистерни товарених са фосфорном киселином. У саопштењу Инфраструктуре Железница Србије се наводи да су цистерне делимично исклизнуле и да нема цурења. Реч је о возу "Србија Карго", који је саобраћао из Прахова за Шабац. У току је рашчишћавање терена, очекује се да ће саобраћај на том делу пруге поново бити успостављен у наредних 24 сата.

Уредник и водитељ Слободан Петровић.

Уредник вести Марица Сердар.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво