Таласање - Шетња

Шта доноси обавезно лиценцирање директора школа, како ће долазити до лиценце и у којим случајевима ће она бити одузета? Ко је одговоран што је чак 40 одсто школа у Србији лоше оцењено? Да ли је за тај поражавајући податак искључиви кривац лоше руководство на челу образовне установе. Гост је Дејан Недић - председник Скупштине Друштва директора основних и средњих школа Србије.

Од 1.јануара ове године дозвољени минус се третира као кредитно оптерећење. То практично значи да ће банка када одлучује о одобравању било ког кредита водити рачуна и о томе колико износи дозвољена позајмица клијента. Укупно задуживање не сме да предје 60 одсто месечних примања. Све детаље у вези са овом темом чућете од Сандре Цвијановић.

Немачка је прагу рецесије! На то упозоравају водећи аналитичари после пада
у производним поруџбинама који је доживела највећа европска економија. Суочен са трговинским тензијама, успоравањем глобалног раста и неизвесним последицама Брегзита, Берлин је готово преполовио прогнозу привредног раста. Како ће се успоравање немачке економије одразити на Европску Унију и хоће ли имати последица на раст српске привреде - чућете у рубрици „Поглед на свет" Јелене Видић.

Ко су узори младима у свету друштвених мрежа и селфија? О чему говори недавни догађај у једном тржном центру где су деца направила хаос због ког је реаговала интервентна полиција? Све због популарног јутјубера, његових измишљених ликова и игрица. Какве ефекте дају упозорења да родитељство не сме да буде замењено интернетом, питамо Далибора Петровића, социолога, професора Универзитета и стручњака за друштвене мреже.

Уредник и водитељ - Дијана Иванов Кадић.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво