Ухвати дан

Најављени повратак часова одбране и цивилне заштите, макар само информативно, за ученике завршних разреда средње школе, ове школске године, изазива различит пријем у јавности. Чућемо различита мишљења, као и прецизно објашњење из Министарства просвете, а питаћемо и Вас - треба ли нам и какав предмет попут некадашњег "ОНО и ДСЗ".

Да ли ће нове мере које предузима Град Београд у регулацији такси превоза донети бољи положај и запослених у тој области, али и путника - чућемо одговоре и мишљење актера.

Најављујемо семинар "Спорт без насиља" који ће у организацији Удружења спортских новинара Београда бити одржан на Старом ДИФ-у, а на којем ће учествовати и наш гост овога јутра, социјални психолог Првослав Плавшић.

Упознаћемо и ново удружење и друштвено предузеће KИД ХУБ које у данима пред нама организује зимску школу дизајна и нових технологија за децу од 9 до 13 година "Град будућности" - гошћа је Тијана Јовановић-Петровић, директорка KИД ХУБ-а.

А представићемо и награђене тимове средњошколаца из целе земље на 8. конкурсу "МТС апп" за најбоље апликације за мобилне уређаје.

Са Вама - Елизабета Арсеновић.

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво