Новости дана

У понедељак ће представник једне државе саопштити у Београду да та земља повлачи признање Косова, каже шеф српске дипломатије Ивица Дачић, који није хтео да потврди информацију да је у питању Република Палау. Москва неће бити неми посматрач у дијалогу Београда и Приштине, истиче Дачић. Министар спољних послова Србије није хтео ни да потврди ни да демантује да ће Република Палау повући признање Косова, што је јуче објавио приштински лист Клан Косова.

На многим рекама, језерима и извориштима широм Србије и Републике Српске традиционално се пливало за Часни крст. Пливало се 33 метра, који симболизују број година живота Исуса Христа.

Ђоковић - Шаповалов 3:1 (6:3, 6:4, 4:6, 6:0). Први рекет света савладао је у трећем колу Аустралијан опена Канађанина Дениса Шаповалова и пласирао се у осмину финала првог гренд слема сезоне где ће му противник бити Рус Данил Медведев. 

Уредник и водитељ: Мирослав Војводић

Новости дана Новости дана

Autor:
Радио Београд 1

Најпопуларнија радијска информативна емисија на нашим просторима деценијама уназад доноси најбрже и најсвеобухватније информације. Сваког дана у 15 сати на Радио Београду 1. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво