Ноћни програм - Међу световима свет

Наша гошћа биће Миа Попић, психолог, психотерапеут и директор коучинг центра Синергија где се обликују програми за клијенте у области личног и професионалног развоја.

Искористићемо богато професионално искуство наше гошће које има у раду са компанијама и организацијама и тренингом запослених, како би нас упознала са свим оним што психологија може да понуди пословном свету. Наша ће нам гошћа расветлити један важан аспект ове теме који се односи на трауме које радно окружење може да донесе, а које се односе на сагоревање, мобинг, незадовољство послом и конфликтне стуације на радном месту. Како је и да ли је могуће помирити често различите интересе запослених и радне организације и одакле долази професионално-колегијално неповерење према коучингу и коучевима још су нека питања на која ћемо затражити одговоре од наше гошће.

У другом сату су наше телефонске линије 011/ 322 50 99 и 011/ 322 52 99 отворене за наше слушаоце да поделе своје искуство, утиске или предлоге.

Аутор емисије је Брнка Кордић, клинички психолог 
Ноћни програм Ноћни програм

Autor:
Група аутора

Сваке ноћи, од поноћи до четири ујутру, са слушаоцима ће бити водитељи и гости у студију, а из ноћи у ноћ разликоваће се и концепт програма, тако да ће слушаоци моћи да изаберу ноћ која највише одговара њиховом укусу, било да желе да слушају оперу или их интересује технологија. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво