Ноћни програм - Ноћ на 33 обртаја

Емисија је подсећање на изузетне музичке догађаје који су обележавали почетке календарских година кроз историју поп и рок музике. Тако су, рецимо, 1. јануара 1962. године Битлси имали чувену аудицију за диско кућу, која их је одбила као неталентоване. Истог дана, али две године касније Сајмон и Гарфанкл су имали први велики наступ којим је започела њихова каријера.

Поред овога у емисији ће бити представљени новогодишњи концерти великих звезда, као што су: Дејвид Боуви, Сантана, Флитвуд Мек, AC/DC и други, а за крај ће овај ексклузивни подсетник бити заокружен делом концерта Рорија Галагера из хале Пинки у Земуну, јануара 1985. године.

У свет музичких прича воде вас Роберт Немечек и Тања Гајовић. Придружите нам се и ви, тако што ћете мејл послати на tanja.nocniprogram@gmail.com.
 

број коментара 0 пошаљи коментар
Ноћни програм Ноћни програм

Аутор:
Група аутора

Сваке ноћи, од поноћи до четири ујутру, са слушаоцима ће бити водитељи и гости у студију, а из ноћи у ноћ разликоваће се и концепт програма, тако да ће слушаоци моћи да изаберу ноћ која највише одговара њиховом укусу, било да желе да слушају оперу или их интересује технологија. [ детаљније ]