Ноћни програм - Међу световима свет

Настављамо да се бавимо празничним темама као што су обузетост куповинама и шта су и чему служе новогодишње одлуке. Наша гошћа биће трансакциони аналитичар - саветник Јелена Васиљевић, која ће нам објаснити мотиве за "купохолизам". Да ли се празнично даривање претворило у такмичење у моћи, успешности и материјалном богатству? Да ли је то замена за љубав и друга осећања која смо све мање спремни да покажемо? Ако је купохолизам облик зависности, какаве су могућности за одвикавање?

Што се тиче новогодишњих одлука или резолуција, наша ће нам гошћа открити зашто смо њима склони? Да ли је то потреба за контролом неизвесне будућности или жеља за променом изграђена на бази свођења биланса на крају године? Који су могући разлози да новогодишње одлуке углавном не успевају и шта је потребно да би успеле?

Аутор емисије је Бранка Кордић, клинички психолог.

број коментара 0 Пошаљи коментар
Ноћни програм Ноћни програм

Аутор:
Група аутора

Сваке ноћи, од поноћи до четири ујутру, са слушаоцима ће бити водитељи и гости у студију, а из ноћи у ноћ разликоваће се и концепт програма, тако да ће слушаоци моћи да изаберу ноћ која највише одговара њиховом укусу, било да желе да слушају оперу или их интересује технологија. [ детаљније ]