Ноћни програм - Међу световима свет

Емисија којом ћемо испратити 2018. годину бавиће се нашим личним освртом на протеклу годину, тј. оним због чега се кајемо. Шта је то због чега жалимо што смо урадили, али и шта је то што себи пребацујемо што нисмо урадили? Недавно је објављено истраживање у часопису Емоције које издаје Америчко психолошко удружење, под насловом "Идеалан пут који нисмо изабрали" а које је урађено на универзитету Корнел. Аутори откривају три елемента која сачињавају осећај себе или сопственог ја, а која се могу повезивати са одређеном врстом кајања. Због чега се људи најчешће кају и шта показује анкета међу 50-годишњацима?

Биће интересантно чути искуство и коментаре наших слушалаца који нам се могу јавити на бројеве 011/322 50 99 и 011/322 52 99.

Аутор емисије је Бранка Кордић, клинички психолог.

 

Ноћни програм Ноћни програм

Autor:
Група аутора

Сваке ноћи, од поноћи до четири ујутру, са слушаоцима ће бити водитељи и гости у студију, а из ноћи у ноћ разликоваће се и концепт програма, тако да ће слушаоци моћи да изаберу ноћ која највише одговара њиховом укусу, било да желе да слушају оперу или их интересује технологија. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво