Ноћни програм - Међу световима свет

Емисија којом ћемо испратити 2018. годину бавиће се нашим личним освртом на протеклу годину, тј. оним због чега се кајемо. Шта је то због чега жалимо што смо урадили, али и шта је то што себи пребацујемо што нисмо урадили? Недавно је објављено истраживање у часопису Емоције које издаје Америчко психолошко удружење, под насловом "Идеалан пут који нисмо изабрали" а које је урађено на универзитету Корнел. Аутори откривају три елемента која сачињавају осећај себе или сопственог ја, а која се могу повезивати са одређеном врстом кајања. Због чега се људи најчешће кају и шта показује анкета међу 50-годишњацима?

Биће интересантно чути искуство и коментаре наших слушалаца који нам се могу јавити на бројеве 011/322 50 99 и 011/322 52 99.

Аутор емисије је Бранка Кордић, клинички психолог.

 

број коментара 0 пошаљи коментар
Ноћни програм Ноћни програм

Аутор:
Група аутора

Сваке ноћи, од поноћи до четири ујутру, са слушаоцима ће бити водитељи и гости у студију, а из ноћи у ноћ разликоваће се и концепт програма, тако да ће слушаоци моћи да изаберу ноћ која највише одговара њиховом укусу, било да желе да слушају оперу или их интересује технологија. [ детаљније ]