Ноћни програм - Мале ноћне приче

Гост емисије: Милош Шобајић, сликар и вајар.

Завршио је Академију ликовних уметности у Београду и две године касније се преселио у Париз. Своја дела је представио на преко осамдесет  самосталних изложби широм света и учествовао на више од четири стотине  групних изложби. Његова дела се налазе у тридесетак музеја савремене  уметности у свету. Добитник је низа награда у Србији.

О раду Милоша Шобајића објављено је чак пет монографија у различитим државама Европе. Своју прву књигу, под називом "Сликај и ћути",  аутобиографског карактера, која говори о утицају глобализма на савремену ликовну уметност, објавио је 2018. године.

У "Малим ноћним причама" говориће о својој каријери, успесима и неуспесима који су га пратили. Сазнаћемо и да ли слика и ваја онако како је одувек желео и да ли га још увек погађају неправде.

Музички уредник: Наташа Манчић

Аутор и водитељ: Тања Гајовић

број коментара 0 пошаљи коментар
Ноћни програм Ноћни програм

Аутор:
Група аутора

Сваке ноћи, од поноћи до четири ујутру, са слушаоцима ће бити водитељи и гости у студију, а из ноћи у ноћ разликоваће се и концепт програма, тако да ће слушаоци моћи да изаберу ноћ која највише одговара њиховом укусу, било да желе да слушају оперу или их интересује технологија. [ детаљније ]