Спортски журнал

Репрезентативка Србије у одбојци, једна од светских првакиња, Тијана Малешевић појачала је редове Црвене звезде у Супер лиги Србије. Истина, не зна се колико дуго ће носити црвено-бели дрес, али њено присуство у тиму много значи девојчицама којима дође као права и истинска подршка. Тијана тражи нови ангажман у иностранству, бира између бројних понуда, извесно је да ће бар наредних неколико кола бити овде, што ће свакако допринети и развоју клупске одбојке у Србији. Тијана Малешевић у разговору за нашу емисију каже да је то било у прави час, да је долазак у главни град доживела као прилику да предахне после напорне репрезентативне сезоне, али је потом тренирала са Звездом и њеном се `јату` приволела.

Српски фудбалски репрезентативац Мијат Гаћиновић продужио је уговор са Ајнтрахтом из Франкфурта до 2022. године, објавио је немачки клуб. Гаћиновић је награђен за сјајну форму ове сезоне, посебно у Лиги Европе где је имао два гола и четири асистенција), па је уз повољније финансијске услове добио годину дана дужу сарадњу у односу на претходну.

Фудбалери Звездаре, чланови Српске лиге- група Београд, синоћ су се вратили са Далеког Истока, где су учествовали на великом турниру у Кини.

У јакој конкуренцији, освојили су друго место, а потом одиграли и пријатељску утакмицу са најбољом селекцијом ове многољудне земље, и то без голова.

У питању је био меч затвореног типа, који ће селекцији под вођством славног Марчела Липија користити као припрема за Азијски куп, који се од 5. јануара одржава у Уједињеним Арапским Емиратима.

Звездара је оставила импресиван утисак и већ је имају у плану за наредна гостовања, првом наредном приликом. За Спортски журнал говори шесф стручног штаба Звездаре Игор Савић, непосредно по повратку са успешне турнеје свог клуба.

Кошаркаши Црвене звезде и Партизана постигли су успех пласманом у Топ 16 фазу Еврокупа. Говорићемо и о активностима Скијашког савеза Србије, најављеној кандидатури Србије за једног од домаћина Светског првенства у фудбалу 2030. године, о успесима српских фудбалера у редовима франкфуртског Ањнтрахта. Лука Јовић поново је јуче постигао два гола за свој клуб, а Мијат Гаћиновић је потписао нови уговор до 2022. године. Параф на уговор ставио је и Немања Милуновић, за Црвену звезду. Играо је за Бате из Белорусије, долази као слободан играч и остаће, како стоји у уговору, две и по године у клубу из Љутице Богдана.

Уредник и водитељ емисије је Жељко Стефановић.



Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво