У средишту пажње

Аеродром Никола Тесла Београд добио је две престижне награде! Награду Привредне коморе Србије за пословни успех 2018. године и награду најменаџер у дијаспори за 2018.,  које су додељене генералном директору Саши Влаисављевићу. 

О континуираном успеху београдског аеродрома, са најуспешнијом пословном годином до сада и важности регионалне сарадње компанија из сектора ваздухопловства како би се остварили још већи успеси- говори гост емисије У средишту пажње- Раша Ристивојевић, извршни директор Аеродрома Никола Тесла Београд.

И сектор туризма ову годину завршава са рекордним бројем туриста и зарадом од туризма. Шта је утицало на пораст туристичког промета, колико приходи од туризма утичу на привредни развој земље и како смо постали конкурентни на све захтевнијем медјународном туристичком тржишту - питамо Ренату Пинџо, помоћника министра за туризам из Министарства трговине, туризма и телекомуникација.

Уредник емисије је Оливера Симић Милошевић.

 

У средишту пажње У средишту пажње

Autor:
Редакција магазинског програма

Свакога радног дана емисија "У средишту пажње" доноси интервју са нашим најбољим аналитичарима и коментаторима, политичарима и експертима, друштвеним иноваторима и другим познатим личностима, или личностима које ће убрзо постати познате. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво