Таласање - Шетња

Пре више од годину дана формиран је Стручни савет за процену ризика у области безбедности хране који чини 15 експерата из различитих области. Који стандарди су у међувремену постављени, колико се примењују нови правилници и ко ће дати последњу реч о промету ГМО, говори потпредседник Савета Зоран Мићовић, доктор ветеринарских наука.

Цене горива у Србији пашће до Нове године за око десет динара по литру, најављују власници нафтних компанија. Да ли би пад цене горива морао да се одрази и на појефтињење великог броја производа, најпре намирница. Гошћа Јелица Путниковић, уредница Балкан магазина.

Рок за исплату обештећења власницима одузете имовине одложен је за још три године, тако да ће прву рату државних обвезница стари власници или њихови наследници добити 15. децембра 2021. године. Због чега је поново померена исплата и да ли је оваква одлука била очекивана чућете од Милета Антића из Мреже за реституцију.

Током сајма запошљавања „Виртуални дани каријера и знања 2018." спроведено је велико истраживање тржишта рада у коме је учествовало више од 1300 испитаника. О томе који су најбитнији критеријуми при избору посла, због чега чак 76 одсто радника планира да мења посао у наредних годину дана и каква су искуства младих који су у потрази за послом разговарамо са Милошем Туринским из Инфостуда.

Уредник и водитељ - Дијана Иванов Кадић.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво