Ноћни програм - Мале ноћне приче

Гост: Франо Ласић, глумац и певач

Завршио је Машински факултет, али се тиме никада није бавио. Још у средњој школи заинтересовао се за глуму и наступао је у дубровачком позоришту „Марин Држић". Свој први филм "Окупација у 26 слика", Лордана Зафрановића, снимио је 1978. После тога, одлучио је да се посвети глуми. У Америци је провео седам година и завршио продукцију и глуму.

До данас је играо у скоро 60 филмова са подручја бивше Југославије. Остварио је и кратку али запажену музичку каријеру, победио је и на два музичка фестивала и објавио ЛП "Франо Ласић".

У Малим ноћним причама, Франо Ласић, говориће о својој каријери, успесима и неуспесима који су га пратили. Откриће нам да ли сматра да му је пропала музичка каријера, да ли је носталгичар и зашто сматра да се у животу све врти око жена. Сазнаћемо и ко га је наговорио да се отисне у музичке воде и да ли ћемо га и ове године видети на предновогодишњем концерту у Београду.

Придружите нам се и Ви, тако што ћете свој послати мејл на tanja.nocniprogram@gmail.com.

Музички уредник: Наташа Манчић

Аутор и водитељ: Тања Гајовић

 

Ноћни програм Ноћни програм

Autor:
Група аутора

Сваке ноћи, од поноћи до четири ујутру, са слушаоцима ће бити водитељи и гости у студију, а из ноћи у ноћ разликоваће се и концепт програма, тако да ће слушаоци моћи да изаберу ноћ која највише одговара њиховом укусу, било да желе да слушају оперу или их интересује технологија. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво