У средишту пажње

Јоханес Хан у Београду и Приштини - да ли ће успети да убеди представнике привремених институција на Косову и Метохији да повуку одлуку о таксама од 100 одсто на робу из централне Србије и БиХ? Да ли ће комесар за проширење ЕУ разговарати са српским посланицима који су од синоћ у косовској скупштини?

У другом делу емисије - пластеник са комплетном опремом за производњу добило је 40 жена са подручја општине Сврљиг. Kако ће им то помоћи у економском оснаживању? Kолики број жена су власнице пољопривредних газдинстава? Kакав је њихов положај на селу?  

Гошће емисије су - Јелена Трифуновић, председница општине Сврљиг, Драгица Ристић, директорка земљорадничке задруге "Сврљижанка", а путем телефона о овом пројекту говориће Јелена Радојковић, председница Удружења жена "Етно форум Сврљиг".

У емисији ћемо чути и искуства жена сврљишких пољопривредница.

Уреднице емисије: Ивана Прибићевић и Оливера Симић Милошевић

 

 

У средишту пажње У средишту пажње

Autor:
Редакција магазинског програма

Свакога радног дана емисија "У средишту пажње" доноси интервју са нашим најбољим аналитичарима и коментаторима, политичарима и експертима, друштвеним иноваторима и другим познатим личностима, или личностима које ће убрзо постати познате. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво