Таласање - Шетња

Изменама Закона о детективској делатности, детективи добијају овлашћења да у име фирме проверавају да ли су радници на лажним боловањима. Моћи ће и да прикупљају податке о кандидатима за посао. О томе разговарамо са Стеваном Ђокићем, саветником Центра за безбедност и приватним детективом Божом Спасићем.

У Београду ће следеће седмице бити одржана Међународна министарска конференција о иновативним решењима за смањење загађења у Југоисточној и Јужној Европи. О темама и циљевима конференције говори помоћница министра за заштиту животне средине Биљана Филиповић.

У другом сату емисије, гост нам је др Даница Грујичић из Kлинике за неурохирургију KЦС.

Пре два месеца у Клиничком центру Србије је почео да ради ИКС нож, најсавременији апарат за лечење рака. Његове предности су што могу бити зрачени тумори на било ком делу тела уз поштеду здравог ткива, може бити третирано више болесника дневно, терапија је бесплатна и доступна са здравственом књижицом и на ИКС ножу могу бити лечена и деца.

О добробити те радио- терапије за српску медицину и пацијенте, али и о нашем здравству данас, последицама НАТО бомбардовања по здравље људи, одливу лекара и злоупотреби канабиса у лечењу малигних болести са начелницом Одељења за неуроонкологију Клинике за неурохирургију КЦС проф. др Даницом Грујичић разговара Марина Стојадиновић.

Уредник и водитељ - Дубравка Марковић

 

 

 

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи