Ноћни програм - Међу световима свет

Наш гост биће Милан Дамјанац, филозоф, социјални радник и психотерапеут са темом - симболи психе; опсесивно-компулзивни поремећај и психосоматика. Представићемо другачије виђење ових проблема и појаснити могућа значења ових релативно честих стања која отежавају свакодневно фукнционисање и превести их на симболичне поруке различитих аспеката нашег бића које представља јединство душе и тела и које их користи за комуникацију. Биће речи и о путу ка излечењу који води преко разумевања својих потреба и управљања променама.

У другом сату позивамо слушаоце на директно укључење као прилику да поделе са нама и другим слушаоцима своје проблеме што може да донесе неке добре ствари због могућности да други виде ствари јасније и објективније јер нису емотивно укључени у проблем, као и професионално виђење психолога. Телефонске линије су 011/322 50 99 и 011/322 52 99.

Аутор емисије је Бранка Кордић, клинички психолог.

број коментара 0 пошаљи коментар
Ноћни програм Ноћни програм

Аутор:
Група аутора

Сваке ноћи, од поноћи до четири ујутру, са слушаоцима ће бити водитељи и гости у студију, а из ноћи у ноћ разликоваће се и концепт програма, тако да ће слушаоци моћи да изаберу ноћ која највише одговара њиховом укусу, било да желе да слушају оперу или их интересује технологија. [ детаљније ]