У средишту пажње

Само неколико сати пошто је британска премијерка Тереза Меј изјавила да је њен кабинет подржао нацрт договора о изласку Велике Британије из Европске уније, неколико министара у влади поднело је оставке. У међувремену, шефица владе поручила је посланицима да имају јасан избор – или да подрже њен споразум о Брегзиту, или да Европску унију Велика Британија напусти без споразума, али и да Брегзита уопште не буде.

Каква је будућност споразума Европске уније и Велике Британије о Брегзиту? Да ли развод Брисела и Лондона може да прође без новог референдума? Ко ће остати у кабинету Терезе Меј после оставке неколико министара?

У студију је професор Дејан Поповић, некадашњи амбасадор Србије у Лондону, на вези из Лондона новинар Синиша Љепојевић, а чућемо и колегиницу Ивану Милорадовић, дописника РТС-а из Велике Британије.

Уредник и водитељ је Невена Костадиновић Манојловић.

У средишту пажње У средишту пажње

Autor:
Редакција магазинског програма

Свакога радног дана емисија "У средишту пажње" доноси интервју са нашим најбољим аналитичарима и коментаторима, политичарима и експертима, друштвеним иноваторима и другим познатим личностима, или личностима које ће убрзо постати познате. [ детаљније ]

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се