Гости из прошлости

Када се холивудска глумица Меган Маркл, маја 2018. године, удала за принца Харија и тако постала део британске краљевске породице, медији су писали о томе како снови ипак могу постати стварност. Војвоткиња од Сасекса је најавила да ће се повући из глуме, те да ће хуманитарни рад бити њен приоритет. Она је остварила жеље многих девојака широм света - као популарна глумица освојила је срце једног принца, удала се за њега и постала члан краљевске породице. Новинари су указивали на то да ова прича неодољиво подсећа на ону из педесетих година 20. века, када је у жижи интересовања била будућа принцеза државе Монако.

Живот наше гошће из прошлости је такође поистовећен са бајком, иако је сама говорила другачије: „Идеја да је мој живот бајка, бајка је сама по себи." Њено име значи грациозност. У раскошној хаљини, витког стаса, достојанственог држања и очију светлуцавих попут драгог камења на својој круни, у Госте из прошлости нам долази глумица и принцеза од Монака - Грејс Кели.

Текст приредила: Милица Ђилас

Гости из прошлости Гости из прошлости

Autor:
Стална екипа емисије: драмски уметник Милан Милосављевић, музички уредник Радмила Дујаковић, организатор Милена Борчанин и уредник Мирјана Блажић.

"Гости из прошлости" - мале приче о великим људима и vice versa. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво